Армин Папергер

Сподели со своите пријатели

Шефот на германскиот одбранбен концерн „Рајметал“, Армин Папергер изјави дека со Украина се водат преговори за изградба на фабрика за производство на тенкови во таа земја. Loading… Како што рече, преговорите се ветувачки и вредноста на проектот е околу 200 милиони евра. „Фабриката Рајметала може да се изгради во УкраинаПрочитај повеќе