Арапска лига

Сподели со своите пријатели

Самитот на арапските лидери, прв во последните три години, започна во вторникот во Алжир во позадина на поделби околу конфликтите во регионот, особено Сирија и Либија, како и приближувањето на одредени држави со Израел. Loading… Ова е прв состанок на ова ниво на Арапската лига, која обединува 22 земји, поПрочитај повеќе