Андриј Рајоелина

Сподели со своите пријатели

Претседателот на Мадагаскар, Андриј Рајоелина го разреши министерот за надворешни работи, бидејќи гласаше за усвојување на резолуцијата на Обединетите нации, со која се осудуваат референдумите во четири украински региони за присоединување кон Русија, соопштија денеска извори од кабинетот на претседателот. Loading… Двајца високи функционери од кабинетот на претседателот Рајоелина изјавијаПрочитај повеќе