Андреа Силвестри

Сподели со своите пријатели

Амбасадорот на Република Италија Андреа Силвестри денеска е во работна посета на Куманово при што имаше неколку средби и активности. Loading… Силвестри посетата ја започна со состанок со кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски, средба на која се дискутирало за повеќе теми во доменот на образованието, културата, политиката и економијата.    Прочитај повеќе