Анатолиј Бибилов

Сподели со своите пријатели

Откако Грузија објави дека се вклучила во кампањата за санкции против Русија, Јужна Осетија треба да ги разгледа сите можни ризици, изјави претседателот на Јужна Осетија. Loading… Без оглед на позицијата на Грузија, Тбилиси може да биде турнат во провокации, изјави претседателот Анатолиј Бибилов на состанокот на Советот за безбедностПрочитај повеќе