Ана Маљар

Сподели со своите пријатели

Заменик-министерот за одбрана на Украина Ана Маљар објави дека е донесена одлука за префрлање дополнителни единици на украински војници во Артјомовск (Бахмут). Loading… „Сега епицентарот на борбите е Бахмут. Ситуацијата таму е навистина напната. Генералот Сирски е командант на Источната група на сили. Постојано е на исток и на фронтот.Прочитај повеќе