Ами Ларсон Јаим

Сподели со своите пријатели

Градоначалникот на општина Куманово Максим Димитриевски денеска оствари средба со амбасадорката на Кралството Шведска во земјава Ами Ларсон Јаим во придружба на првиот секретар заменик шеф на мисијата Биби Грамсон. Loading… „Согласно со приоритетите на двете страни, на средбата беа потврдени добрите односи, кои се карактеризираат со пријателска соработка иПрочитај повеќе