Алексеј Донској

Сподели со своите пријатели

Верзијата за учество на претставници на руските безбедносни сили во настаните на Мајдан во 2014 година не е точна, изјави шефот на одделот „Мајдан“ на Канцеларијата на главниот обвинител на Украина Алексеј Донској. Loading… „Ако некој сака да слушне дека на Мајдан имало руски снајперисти и руски полицајци, тогаш таквоПрочитај повеќе