Алберт Фрик

Сподели со своите пријатели

Два земјотреси со јачина од 2,4 и 3,9 го погодија Лихтенштајн во четвртокот попладне, токму додека пратениците расправаа дали малата европска нација треба да воведе осигурување од земјотреси. Loading… На видеото што го објави парламентот се гледа дека за неколку секунди се почувствувале два потреси во зградата. Првиот земјотрес иПрочитај повеќе