Ал Џезира

Сподели со своите пријатели

Израелските власти долго време ја нарекуваат Ал Џезира „мегафон на Хамас“. Кнесетот неодамна донесе закон со кој треба да се дозволи забрана на програмите на Ал Џезира во таа земја. Loading… Законот што го донесе израелскиот парламент треба де факто да овозможи забрана на Ал Џезира во таа земја. ВоПрочитај повеќе