Агафија Ликова

Сподели со своите пријатели

Ако постои област што може да се нарече леден пекол, тогаш тоа е сибирската тајга – екстремната субарктичка клима го прави речиси невозможно да се живее. Loading… Сепак, во овие морничаво изолирани шуми, каде што температурите паѓаат до педесет степени целзиусови под нулата во зимските месеци, едно семејство живее повеќеПрочитај повеќе