Таа е можеби најдобрата танчерка на шипка (видео)

Сподели со своите пријатели

Танцот на шипка е еден вид на уметност, кој го комбинира танцот и акробатиката, центрирани околу вертикална оска.

Loading...

Еве како тоа го прави Анастасија Соколова, млада Русинка која изведе танц на шипка на плажите на Ибица.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.