СТРАВИЧНО: Нејзината опушена прошетка се претвори до кошмар кој ќе го памети цел живот (видео)

Сподели со своите пријатели

Замислете еднсотавно да тргнете во прошетка по улица или да излезете до продавница и еден сосема обичен ден да се претвори во стрес и траума кој ќе го паметите до крајот на животот.

Токму тоа се случило на една жена во Украина која безгрижно чекореше по улица и телефонираше. Нејзиниот сосема обичен ден стана ден кој дефинитивно ќе остави траги врз неа.

Безбедносните камери кои ова го забележале се наоѓа тна парикнгот, а јасно ја снимиле целата ситуација. По неколку моменти песокот на паркингот започа да се тресе, а веднаш потоа следуваше експлозија која го вознемири целиот град. Целата ситуација изгледала буквално пеколно, а само можеме да замислиме како и било на оваа жена која се нашла во погрешно време на погрешно место и која сето ова го доживеала на својата кожа.

Погледнете како изгледал овој немил настан.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.