Стави дрво во панталоните и влезе во градски превоз, реакциите на жените се генијални (видео)

Сподели со своите пријатели

Мажите на јавни места често гледаат жени и се свртуваат по нив. Погледите често им лутаат на нивните гради, задници, нозе… Но, дали и жените имаат такви моменти кога не можат да го отргнат погледот од телото на мажите?

Еден љубопитен маж решил да го провери тоа и во панталоние ставил парче дрво и веб камера за да ги сними погледите на жените насочени кон неговата „гордорст“.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.