„СТАНИ И ТИ ПОЛИЦАЕЦ“ – Урнебесна реклама за регрутација на Нов Зеланд (видео)

Сподели со своите пријатели

Новозеландската објави промотивен спот со намера да привлече нови регрути. Најблаго кажано – необично.

Ако, сте планирале да се преселите на Нов Зеланд, еве можност да најдете работа.

Нов Зеланд бара работници, нуди бесплатен пат и сместување

Полицијата на Нов Зелнд распиша конкурс за нови работни места, а промотивниот спот е вистински ХИТ.

– Сакаме Нов Зеланд да биде набезбедното место во светот, но не можеме да го направиме тоа без ваша помош. Новозеландската полиција бара нови регрути, кои прават разлика, оние на кои им е грижа за другите, за заедницата, велат на почетокот на спотот.

Во секоја сцена, полицајците имаат насмевка и објаснуваат со колку волја и љубов ја работат својата професија и колку страст е потребна за да се обавува.

Зошто ме уби? Видео за кое зборува цел Нов Зеланд (видео)

Loading...

Но, погледнете до крај, затоа што интересна е и одјавната шпица, каде пишува кој се се појавува во спотот.

 

 

Личност 1 – Извинете, не можеме да ви го кажеме неговото/нејзиното име.

Личност 2 -И нејзиниот идентитет е тајна исто така.

Личност 3 – И нејзиниот.

Личност 4 – Не ве интересира како се вика.

Личност 5 – Погледнете погоре.

Овој спот, не е прв во ваков стил. Минатата година полицијата на Нов Зеланд објави своја верзија на „Харлем шејк“.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.