Српска фолкерка сними песна со Снуп Дог (видео)

Сподели со своите пријатели

Ова се пишувањата на медиумите од регионот. Дека српската фолкерка Љупка Стевиќ сними песна со популарниот рапер Снуп Дог.

Loading...

Песната се вика Оле Оле, а какако тоа звучи слушнете и самите.

Да и нам не ни е за верување, но сепак судејќи по сите пишувања навистина станува збор за Снуп Дог.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.