Среда неработен ден за припадниците на албанската заедница

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека, согласно со Законот за празниците на РМ (,,Службен весник на РМ,, бр.21/98 и 18/07), 22 ноември 2023 година (среда), Ден на Албанската азбука, е неработен ден за граѓаните припадници на албанската заедница во Република Северна Македонија.

Loading...

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните припадници на албанската заедница им го честита Денот на Албанската азбука.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Кратовец се заканувал и извршил полови дејствија врз малолетна кумановка