Срамна венчавка: Тортата ги згрозила гостите, натписот на тортата никој нема да го заборави (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Колку луѓе толку чуда, во случајов толку (не) имагинативни идеи.

Loading...

Младенците од САД ги згрозија гостите, а да не зборуваме за корисниците на Reddit кога минатиот викенд одлучија да го „обојат“ нивниот најважен ден со несоодветен потсетник на 11 септември 2001 година.

Двојката избра да се венча на 11 септември, но 20 години подоцна, сепак, на венчавката доминираше потсетување на утрото што секој Американец би сакал доколку тоа никогаш не се случи.

Невестата и младоженецот не само што го одбраа 11 септември како ден на венчавката, туку и тој ден го посветија украсот на тортата.

 

 

На декорацијата можеа да се видат две срушени кули близначки во Њујорк, како и натпис:

Loading...

“Никогаш не заборавај”.

Иако младенците се оправдаа со идејата дека натписот се однесува на денот кога се венчаа, на никој навистина не му се допадна.

„Ова е без сомнение најстрашната, најнесоодветната и најбезобразната идеја за венчавка што сум ја видел“, напишал еден корисник, кој добил многу пофалби за неговиот коментар.

„Не мислам дека 11 септември како датум на венчавка е сама по себе контроверзна како идејата да го одбележиме целиот ден со потсетување на најлошото што сме го доживеале“, додаде друг корисник на Reddit.