Според биометеоролошката прогноза, очекувајте главоболки и општа слабост

Сподели со своите пријатели

Биометеоролошките услови за денес ќе бидат лоши, јавува УХМР.

Loading...

Во утринските часови, кај поголем број луѓе е можна појава на главоболка, но и болки во колената, грбот и вратот. Во попладневните часови, кај поголем број луѓе, можна е деконцентрација и изнемоштеност, а кај некои пак, ќе се појави чувство на тежина во главата.

Во попладневните часови, болките од ревматски карактер, но и оние од артритични промени ќе се поупорни.

На 1 август, според биометеоролошката прогноза, повторно ќе настапат лоши услови по здравјето на хронично болните.

Биометеоролозите предвидуват исти симпотми како за денешниот ден, но со додатна појава на општа слабост.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.