СОЗДАДЕНИ ЕДНО ЗА ДРУГО: Овие два хороскопски знаци се идеален пар!

Сподели со своите пријатели

Астролозите велат дека кога ќе се спојат родените во овие два хороскопски знака, никој и ништо не може да го раздели!

Loading...

Тоа се Скорпија и Бик.

 

 

Двата знака уживаат физички контакт и емоционална хармонија. Љубовта и страста се нивните приоритети.

Бикот е страстен и копнее за љубов и интимност, а Скорпијата сака да го обезбеди тоа.

Бикот е еден вид предизвик за Скорпија, таа не може лесно да го освои, и токму во тоа ужива.

Loading...