Соседи во неверојатна спасувачка акција на дете кое виси од прозорец (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Вистинска драма се случувала во Истанбул, каде едно двегодишно дете излегло низ прозорецот и висело од него.

За среќа, соседите го забележале детето како виси од вториот кат, па веднаш преминале во акција.

Првин се обиделе да ги довикаат родителите, а потоа се досетиле да земат ќебе и да го рашират под прозорецот.

Детето се обидело да се врати назад, но не успеало, така да се пуштило и паднало дирекно во ќебето.

https://youtu.be/kIpCxpgqMgs

Loading...

Leave a Reply