Социјален експеримент: Би помогнале ли на натоварена бремена жена? (видео)

Сподели со своите пријатели

Сите секојдневно на улиците среќаваме бремени жени, кои иако понекогаш натоварени со торби и кеси, елегантно ги одминуваме, наместо да помогнеме кога тоа од нас го бара хуманата страна на човекот.

Loading...

Во Русија е снимен социјален експеримент за тоа, како се однесуваат луѓето кон бремени жени и дали се спремни да помогнат во одредени ситуации.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.