Со постер од порно ѕвезда против уроци (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Индиски фармери користат постер од порно ѕвездата Сани Леоне за да ги заштита своите посеби од уроци и тврдат дека тоа е најефективен начин за заплашување, подобар и од страшило и од клетви.

Како вели еден од фармерите, поради тоа што нивните се наоѓаат близу главниот пат, селаните во минување љубоморно гледаат на посевите.

Како да се заштите ако некој ви фрли црна магија, уроци или клетви?

Loading...

За да се заштитат првин поставиле кукли со глинени лонци кои наликуваат на човечка глава, но тоа не вредело и претрпеле штета.

– Тогаш се сетивме на нешто ново. Отидовме во еден дуќан и испринтавме постер од млада жена кој го поставивме на почетокот на нивата. Сега селаните кои минуваат гледаат во постерот и продолжуваат понатаму. Посевите многу напредуваат и повеќе нема проблеми, велат селаните.


Leave a Reply