Со Photoshop направиле таа да изгледа убава во 18 различни држави (глаерија)

Сподели со своите пријатели

Перцепцијата за убавината не е иста секаде. Тоа е општоо познат факт кој варира од културата на самата земја за која станува збор. Така и оваа девојка ако ја зачуваме само нејзината оригинална форма тогаш не би била убавица во 18 ралични земји во светот.

Loading...

Затоа со помош на Photoshop таа е скоро целосно менувана и прилагодувана на различни земји, а ние ви ги претставуваме сите.

Каде ви се допаѓа најмногу?

[huge_it_gallery id=”166″]


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.