Со ова чудо од автомобил можете и на Северниот пол (видео)

Сподели со своите пријатели

Замислете да имате автомобил за кој ниту еден снег, мраз или планина нема да претставува проблем.

Токму такво нешто создала фирма од Канада „АД Боивин“. Тие направиле специјален додаток за четвороциклите под името „Track N Go“ со кој секој автомобил без мака ги совладува снежните препреки.

ШАМАН 8×8: За овој руски „ѕвер“ не постојат пречки (фото+видео)

Loading...

Во прашање е сет од четири специјални гусеници кои според зборовите на компанијата, за помалку од 20 минути се монтираат на тркалата од автомобилот, а овозможуваат возење и по многу длабок снег.

За љубителите на „off road“ возењето, овој изум претставува секојдневно задоволство.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.