Со какви мажи жените најбргу доживуваат оргазам?

Сподели со своите пријатели

Многумина велат дека изгледот не е важен, но дали знаевте дека жените со доминантен, мажевен и убав маж ќе имаат побрз оргазам?

Жените кои своите партнери ги сметаат за привлечни според општите социјални стандарди, како и повеќе помажевни и подоминантни, почесто доживуваат врв во креветот, според студијата на Универзитетот во Пенсилванија.

Loading...

Според оваа студија, машкоста и физичката привлечност на партнерот ја диктираат зачестеноста на женските оргазми.

Резултатите покажаа дека колку повеќе жените го сфаќаат својот партнер како помажевен и попривлечен, толку почесто доживуваат оргазам.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *