Сноубординг во напуштен воден парк изгледа феноменално (видео)

Сподели со своите пријатели

Кога барате авантура не ви се потребни многу работи ниту пак друштво. Се можете да сторите сами доколку околу вас гледате како можете да го искористите просторот за забава.

Така оваа момче дошло на идеја дека напуштениот воден парк може да му биде одличен терен за сноубординг и по се изгледа дека бил во право.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.