17.04.2019 00:27

Снимката од оваа змија стана апсолутен хит на интернет (ВИДЕО)


Змиите важат како паметни животни, толку паметни што во древните времиња ги сметале за симбол на лукавоста и мудроста. Оваа змија го оправдува таквото мислење.

Оваа видео стана апсолутен хит на интернет и тоа со право. Човекот приоѓа на мала змија, а потоа прави нешто толку паметно што е тешко да се поверува дека станува збор за влечуга, а не за куче.

loading...

A hognosed snake faking its death.

Публикувахте от Boo Radickley в Сряда, 3 април 2019 г.

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments