Снимка со две мачки стана хит на интернет од неочекувана причина (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Снимка со две мачки стана хит на интернет од неочекувана причина.

Loading...

Имено, на видеото црно-белата мачка спие, додека другата ја гледа неколку моменти. На мачката што беше будна се чинеше дека и е досадно да ја гледа другата како спие и нагло ја разбуди.

Сепак, луѓето во коментарите забележаа дека црно-белата мачка личи на Хитлер.

„Хитлерова мачка“, „Мислам, би го сторила истото да видам мачка што личи на Хитлер“, „Таа мачка едноставно личи на Хитлер“, се некои од коментарите.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Lovers Club (@catloversclub)


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *