СМЕЕЊЕ ДО СОЛЗИ: Како звучат исти зборови на различни јазици, внимавајте на германскиот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Некои јазици звучат романтично, некои строго и остро.

Loading...

Тројца млади Тиктокери изговараат различни зборови со исто значење на португалски, англиски и германски јазик, а социјалните мрежи зовреа.

Обрнете внимание на оние на германски и верувајте дека ќе се насмеете до солзи.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *