Слушнете ја „Тело до тело“ од Мартинијан Кириловски (видео)

Сподели со своите пријатели

На вчерашното издание на фестивалот „Охридски трубадури 2016“ под реден број 10 настапуваше Мартинијан Кириловски од Куманово, која премиерно ја изведе својата најнова песна „Тело до тело“.

Музиката е дело на Григор Копров, текстот на Огнен Неделковски, аранжманот и продукцијата на Иле Спасев, а прекрасната изведба на Мартинијан Кириловски.

Како ви се допаѓа?

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.