Слушнете ја новата песна на Тајзи – Амор (видео)

Сподели со своите пријатели

Откако Тајзи ја најави новата песна на шпански јазик , насловена Амор, сите се во исечкување да слушнат што овој млад талентиран пејач ни има подговтвено.

Loading...

Пред неколку минути на својот YouTube канал, Драган Величковски Тајзи го објави новиот видео запис за новата песна.

Уживајте.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.