Скопската обиколница се затвора до 28 септември поради снимање на филм

Сподели со своите пријатели

Како што информира Автомото Сојузот на Македонија, поради снимање на филм на обиколницата околу Скопје од страна на Мануфактура Продукција, во периодот од 03 септември до 25 октомври,  обиколницата ќе биде затворена од 03 до 28 септември секој работен ден од 07:00 до 19:00 (12 часа) од клучка Хиподром до клучка Сарај.

Loading...

Режимот на работа на патарината Петровец ќе биде редуциран на 22 септември додека секциите на автопатот околу Градско ќе бидат затворени во периодот од 28.09 до 25.10 и сообраќајот ќе биде пренасочуван.

Повеќе инфо за новиот режим во сообраќајот е достапен на официјалната веб страна на АМСМ.

Фото: Build.mk


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.