Сингапурски бакнеж: Нова сексуална практика за која многумина не знаат и е вистинско уживање во кревет

Сподели со своите пријатели

Се вели дека „Сингапурскиот бакнеж“ датира од пред околу 3.000 години

Со социјалните мрежи и интернетот, понекогаш се чини како да нема крај на списокот со сексуални вештини кои биле „прашливи“ што не сте ги знаеле, па затоа се наведени како нови.

Loading...

Таков е случајот со „Сингапурски бакнеж“, вештина која, според легендата, датира од пред околу 3.000 години, по која го добила името, а наводно поради жена која знаела да ги чувствува и ужива во движењата во вагината.

Она што е познато е дека оваа вештина има тантричко потекло, чии први траги можат да се видат документирани во Камасутра, а исто така и во азиските земји како Јапонија и Тајланд.

Но, од што се состои? Па, едноставно прави силни контракции со “ѕидовите” на вагината додека мажот продира во неа.