Што слуша Доналд Трамп док се вози у „Ролс Ројс“? (видео)

Сподели со своите пријатели

Трамп више не смее да вози пошто е претседател на САД, ама затој у 2014 не е бија, па си га фураја скроман Ролс Ројс, а жена му Меланија снимила дел од вожњу. Можете ли да погодите што слуша Трамп?

Тејлор Свифт…

Што би ви слушале у Ролс Ројс?

Fun night with my two boys DJT & BWT ❤️

Публикувахте от Melania Trump в Неделя, 21 декември 2014 г.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.