Шокантна снимка од училница: Ученик и професорка физички се пресметаа (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Во руската провинција Псков е снимено видео од насилство во училница.

Loading...

Имено, еден ученик, Артем Скуратов, малтретирал професорка по математика веќе долго време.

Таа побарала Скуратов да ја напушти училницата и стоеше пред вратата.

Посебни свадбени обичаи во Русија: Невестата се тепа со гостите (ВИДЕО)

Бидејќи непослушниот ученик одбил да го стори тоа, лутата професорка дојде и го повлече столчето, така што тој падна на подот.

Скуратов тогаш целосно го изгуби умот и почна да ја удира професорката, кој, според извештаите на медиумите, завршил во болницата.


Leave a Reply