Посебни свадбени обичаи во Русија: Невестата се тепа со гостите (ВИДЕО)


Ако не сте имале можност да бидете гостин на руска венчавка, тогаш внимателно погледнете ја оваа снимка и научете за хаотичната атмосфера што не е вообичаена во овој вид прослава.

Имено, на оваа свадба се случи физичка пресметка меѓу гостите, во кои учествуваа главните актери на свадбата, младенците.

Loading...

Тие се удираа, се гаѓаа со се што им дојде при рака, претежно букети цвеќиња, а главната улога во оваа комедија ѝ припадна на невестата, која покажаа апсолутна доминација над гостите, удирајќи ги.

Невестата ја собра нејзината венчаница за да може полесно да ги користи долните екстремитети додека се занимава со своите гости.


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *