Секси рај на Шри Ланка (видео)

Сподели со своите пријатели

Професионаленниот фотограф и режисер од Санкт Петербург, Александар Тикомиров, заминал на едно патување во Шри Ланка каде што направил неверојатни инспиративни снимки.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.