Секс во преполн авион е сепак возможен (+18 видео)

Сподели со своите пријатели

Постојат парови кои сакаат да имаат секс на 10 000 метри надморска височина. Но, проблемот е како да се направи тој чин во услови на тесен тоалет, и во присуство на голем број љубопитни патници.

Loading...

Следното видео дава интересен совет за тоа како да се оствари и тој сон на еден доста интересен начин.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.