СЕКОЈА ЧЕСТ: Хитот „Деспасито“ отсвирен на два дигитрони (видео)

Сподели со своите пријатели

„Деспасито“ е светски мега хит кој еднставно не можете да го избегнете.

Каде и да се појавите оваа песна која има над 3 милијарди прегледи на интернет ќе ве следи и вас. На социјалните мрежи, кафетерии, клубови.

Сепак некој одлучил покрај илјадниците кавери, да направи нешто поинакво со неа. Да ја отсвири на два дигитрони.

Како ви се допаѓа?

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.