Се запалил оџак на куќа во Куманово, а „Житомел“ повторно гореше

Сподели со своите пријатели

Две интервенции бележат кумановските пожарникари во доменот на својата работа, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Првата на опожарен смет на булеварот „Октонвриска револуција“ во напуштениот магацински простор на поранешната фабрика „Житомел“. Било нтервенирано со тројца пожарникари во период од 14:20 до 14:55 часот.

Loading...

Втората интервенција била на опожарен оџак на семејна куќа на улицата „Живко Чало“, каде во период од 14:55 до 16:50 часот исто така интервенирале тројца пожарникари.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *