Се продава стара куќа во Карап маало во Куманово

Сподели со своите пријатели

Во познатато кумановско маало, познато како Карап маала, се продава стара куќа со дворно место од 300 квадрати, со две помали куќи во самиот двор.

Куќата е со платени комуналии за 90 квадрати, но не е вселива и бара реновирање или подигање на нова градба.

Сите информации за продажба или замена за стан на телефон 070 206 133 или 071 291 190.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.