Се обидел да си ги отсече хемороидите од задникот, па го заглавил мечот (видео)

Сподели со своите пријатели

Педесет и четиригодишниот Као имал огромен проблем со своите хемороиди скоро десет години, но му било многу непријатно да побара лекарска помош. Затоа одлучил сам да ги превземе следните чекори, кои биле катастрофални.

Loading...

Тој со пластичен меч се обидел да ги отстрани хемороидите од својот задник, но се тргнало наопаку кога поради овој обид завршил во болница, откако оружјето му се заглавило во аналниот отвор.

За да ги предупреди сите луѓе кои имаат сличен проблем, прифатил локалната телевизија да ја забележи целата процедура и лекарскио третман.

Меѓутоа, болничкиот персонал открива дека всушност тој и немал хемороиди, туку единствено нешто во неговиот задник бил мечот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.