Се обиде сама да наточи бензин, минута подоцна предизвика хаварија (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Во овој 21 век, на сите им се загарантирани со устав правата за родова еднаквост, па затоа мора да се внимава на секој збор.

Loading...

Сепак, кога гледате клип како овој, тешко е да се биде политички коректен и да не се каже: „Секако, жена“.

Не е познато од каде потекнува видеото, но ситуацијата е јасна – таа е средена, на потпетици, веројатно подготвена за излегување, и се обиде да наточи бензин сама.

Следниот момент, горивото почна да тече од пиштолот и како што тоа веќе се случува, настана паника.

„Има ли тука некој вистински маж?“, веројатно викала во паника.


Leave a Reply