Се бара угостителски персонал за Македонија и лукс хотели во Хрватска

Сподели со своите пријатели

Еуроџобс е во потрага по угостителски персонал – келнери и шанкери за ресторани и кафулиња во Македонија и Хрватска.

Loading...

За Хрватска:

– Келнери и Шанкери

Персоналот се бара за екслузивен ресторан на Истра и за нов лукс кафе – бар во Скопје

За Хрватска

– Келнерки со познавање на јазици – Англиски , напредно германски или италијански јазик .
Плата 800 – 1000 е. платено сместување, платен пат до Хрватска и исхрана, свој типс.
– Хостеса за дочек на гости . Познавање на јазици , плата по договор , платено сместување и исхрана.
————————————————————————
За сите позиции –
– Работен ангажман вон – сезонски (цела година)
– Пријавени и осигурани .
– Работни часа 8/10 и прекувремено по потреба.
————————————————————————–
Сите позиции се само со ЕУ држава пасош/лчк или предходно обезбедена работна виза од дадената држава .
—————————————————————————
За Скопје – Македонија

– 4 келнерки / 2 келнери
-2 шанкери
Плата 15000 почетно/ 18000 денари последователно – за 26 работни дена.
– Смена 8 саати , пријавени . Share типс на смена.
Само сериозни и со искуство
———————————————————————–

Комисиската проба и интервју ќе се одржи во Мкд , Бг или Словенија.

Loading...

Повеќе инфо, ќе добиете преку емаилот и бројот наведен за Мк.

Аплицирајте на емаил [email protected] / СО НАСЛОВ АПЛИЦИРАМ ЗА – , ДРЖАВА  на мкд , бугарски, српски, хрватски, англиски или германски јазик – и конкурирајте за комисиско интервју од цел свет на скајп euroworker2 (state slovenia) / во мкд (прав.процедура и термин), за следнава погоре наведени позиција :

Телефонски достапни секој работен ден во периодот 10.00 – 22 .00часот. Работно време во сабота 12 – 20 часот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.