САМО ВО РУСИЈА: Со падобран скокна од балконот на својот стан (видео)

Сподели со своите пријатели

Поголемиот дел скокаат со падобрани од авион, некои од планински карпи, а овој Русин решил да се обиде да скока од повеќекатница.

Мора да се признае дека идејата му е луда, но тој веќе имал искуство со скокови, па бил убеден дека и сега ќе му тргне од рака, па безбедно ќе приземји.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.