Само внесете го вашето презиме и дознајте го неговото потекло и значење

Сподели со своите пријатели

Презимето го добиваме со рашањето и тоа претставува дел од семејното наследство кое се пренесува од генерација на генерација.

Со него „живееме“, а некои од нас не знаат што им значи презимето. Ако ве мачето тоа прашање или онака ве интересира, сега може да ви помогнеме.

Не мора да барате книги и историски списи низ библиотеки и архиви, само ви е потребен компјутер.

Се што треба да направите е да кликнете ОВДЕ и да го внесете вашето презиме со латиничка подршка.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.