Сакаше да избегне плаќање патарина, но планот брзо му се расипа (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Мотоциклистот, кој сакаше да избегне плаќање на патарина со луд потег, минувајќи низ наплатните штандови со својот мотор, се увери дека тоа е всушност многу лоша идеја.

Имено, тој прво ги заобиколи сите возила пред себе, а потоа, кога ја виде патарината, која се чинеше како да нема никакви пречки на неа, тој одлучи да оди на тој пат и да го избегне плаќањето на патарината.

Loading...

Но, додека се приближуваше до штандот за патарина, моторот влета во свежо истурен бетон, така што половина од неговиот кавасаки наскоро беше преполни со густа смеса и практично заглавен на место.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *