Сахара обожава море, базени и минијатурни костими за капење (галерија)

Сподели со своите пријатели

Австралиската манекенска Сахара Реј обожава море, базени, плажи, но и минијатурни костими за капење.

Вели дека тоа е поради тоа што е риба во хороскоп, а на тоа одговара и нејзиниот животен мото: „Биди добар, затоа што каде има добрина има и магија“.

Погледнете дел од нејзините инстаграм фотографии.

57875709-dfec-4cec-9f0b-14a10a0a0a64-sahara-1 5787570c-2448-4bb3-b054-148f0a0a0a64-sahara-2 5787570e-8078-4661-a34f-14a10a0a0a64-sahara-3 57875710-1948-4cbd-a6b5-14a10a0a0a64-sahara-4 57875713-f8b8-433a-9805-148f0a0a0a64-sahara-5 57875717-c240-4748-b2bf-148f0a0a0a64-sahara 57875715-14c4-41c4-9a82-14a10a0a0a64-sahara-glavna-718x446


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.