Ресторан во Преспа бара персонал за работа во кујна

Сподели со своите пријатели

Еуроџобс од Скопје е во потрага по персонал за работа во ресторан во Преспа, и тоа помошник во кујна, со обезбедено сместување и осигурување.

Loading...

За работната позиција помошник во кујна следува личен доход од 15 000 мкд, како и бесплатни оброци.

Потребен е и искусен готвач, специјализиран за грил, со плата од 300 евра во денарска противвредност, со обезбедено сместување и оброци.

Ресторан во Преспа бара и девојки за работа со брза храна – тостови, со плата од 14 000 мкд, со обезбедено сместување и оброк.

Сите информации достапни на фан страната на ЕУРОЏОБС на социјалната мрежа Фејсбук, или на телефон 077 978455.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.